pondělí 28. dubna 2014

Přijeďte na sraz Travel Event 2014 na Slapy (23-25.5.2014)!

Již řadu let pro vás pořádáme akci, kterou se snažíme koncipovat jako "motocyklovým srazem pro příznivce dálkového cestování, rallye a adventure ježdění". Akci, která je otevřená pro všechny motorkáře, kteří se chtějí pobavit, zasoutěžit si a případně se dozvědět i něco nového, setkat se s novými lidmi, cestovateli, závodníky rallye i různými celebritami známými svou vášní pro cestování na motocyklech.
 
"Sraz" pořádáme ve spolupráci s našimi partnery tak, aby byla maximální zábava a zážitky za minimum peněz. Řada lidí týdny připravuje trasy tak, aby si na své přišli jak příznivci ježdění po nezpevněných cestách, tak příznivci silničního cestování. Vždy pro vás máme zajímavé okruhy, soutěže a spoustu zábavy. Děláme to proto, že nás to baví.

Pokud máte rádi cestování na motocyklech, tak určitě najdete spoustu inspirace, zábavy i novinek na "srazu pro moto-cestovatele" Travel Event 2014.
 
 
 
Letos jsme pro vás připravili opět novou lokalitu přímo na břehu Slapské přehrady. Po loňském offroadovém "masakru v bahně" připravujeme offroadovou vyjížďku krajinou, která se pojede opět pod hlavičkou XL Rallye Adventure Days a je určená majitelům cestovních endur s kubaturou nad 650ccm. Silniční trasa je tradičně krásná celodenní vyjížďka po silnicích a zejména silničkách doslova všech typů. Trasu je možné v pohodě zvládnout s jakoukoliv cestovní motorkou včetně velkých korábů a jako obvykle je výhodou spolujezdec, který může pomoci při hledání navigačních bodů na trase. Návštěvníci, kteří nebudou chtít jet pryč ze základny nebo se budou chtít projet na kratší dobu, mohou využít buď vybrané "self-guided" trasy, které jim rádi nahrajeme do GPS nebo několik okruhových offroad vyjížděk s průvodcem. Během akce bude opět možné zapůjčit a vyzkoušet motocykly BMW, KTM a Yamaha. Akce je proložena řadou zajímavých workshopů našich partnerů. Na sobotní večer je pochopitelně zajištěná živá kapela s překvapením a nebude chybět několik exkluzivních promítání a vyprávění - mimo jiné s Pavlem Liškou o Kavkazu 2013.
 
Program a přihlášku na akci najdete na tomto odkazu.
 

Žádné komentáře: